suomibanner

Ritarikuntien vaihtuvat teemat

aa

Ansioituneita äitejä palkitaan äitienpäivänä 2017

Artikkelin hakemisto

 

APV 2013KattelyÄitienpäivänä 2017 tasavallan presidentti palkitsee 33 äitiä tunnustuksena merkittävästä työstä kasvattajana. Nimilista julkaistaan 2.5.2017.

Äidit saavat Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan I luokan mitalin kultaristein (SVR M I kr). Kunniamerkit annetaan äideille äitienpäiväjuhlassa Säätytalolla Helsingissä sunnuntaina 14.5.2017. Järjestäjänä on Mannerheimin Lastensuojeluliitto sosiaali- ja terveysministeriön kanssa. Lisätietoja p. 075 324 5440, 040 824 1419, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Äiti, joka on ansioitunut lasten ja nuorten esimerkillisenä kasvattajana, kantanut yhteisvastuuta sekä tukenut perhe-elämää ja vanhemmuutta voidaan palkita Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan I luokan mitalilla kultaristein.

Ehdotukset äitienpäiväkunniamerkeistä tehdään ritarikuntien kunniamerkkiehdotuslomakkeella ja sosiaali- ja terveysministeriön liitteellä. Ehdotukset tehdään marraskuun alkupuolella aluehallintovirastoille, jotka lähettävät ne käsiteltäviksi sosiaali- ja terveysministeriöön, josta ministeri esittää osaa niistä Ritarikunnille.

Tarkemmat periaatteet ehdotuksen tekemisestä löytyvät sosiaali- ja terveysministeriön kotisivuilta kohdasta Äitienpäiväkunniamerkit

Lisätietoa ja ohjeistusta saa seuraavilta: